Sådan gør du: Fjern plastikramme / frontplade sikkert fra det optiske drev

9 Jun

I denne vejledning forklarer vi, hvordan du med sikkerhed kan fjerne plastikrammen / frontpladen / frontpladen fra dit dvd- eller blu-ray-drev. Plastikrammen er let at fjerne, men det er også let at bryde et af klipene fra rammen. Hvis du bruger en lille flad skruetrækker og følger trinnene nedenfor, kan du forhindre, at et af disse klip brydes. Når rammen er fjernet, kan du tilføje den til din HDD Caddy.

🎥 Hvis du har problemer med at fjerne rammen, skal du kontrollere denne video for yderligere instruktioner.

Trin 1 åbne magasinet fra det optiske drev

Åbn det optiske drev let, og fjern det derefter fra den bærbare computer. Hvis du allerede har fjernet det optiske drev fra din bærbare computer, kan du bruge en papirclips i det lille hul foran på rammen til at åbne bakken.

optiske drev

Trin 2 Skub lodret klip indad

Brug en lille flad skruetrækker og skub det højre lodrette klips indad og derefter fremad. Det begynder let at løsne. Skub det forsigtigt op.

Trin 3 Fjern ikke rammen endnu

Det lodrette højre klip er nu fra sin position, men fjern ikke rammen endnu. Tving ikke rammen fra det optiske drev.

rammen endnu

Trin 4 Skub venstre vandrette klip

Læg det optiske drev på hovedet. Brug en lille flad skruetrækker og skub det venstre vandrette klips indad og derefter fremad. Det dukker også op randen fra dvd-drevet.

 venstre vandrette klip

Trin 5 Fjern rammen

Det venstre vandrette klip er nu fra sin position, og rammen kan let fjernes. Alle klip løsnes fra det optiske drev.

Fjern rammen

Trin 6 (sidste) Sæt rammen på din HDD-caddy

Sæt rammen på din HDD Caddy. Sørg for, at du starter fra højre til venstre, ellers klipperne ikke justeres korrekt. Hvis du ikke starter fra højre til venstre, passer rammen ikke i HDD-cadden, fordi klipsene blokerer indsatserne.

Sæt rammen på din HDD-caddy

Se de 2 videoer om, hvordan du fjerner rammen

Nedenfor finder du to video’er. Den første viser dig standardmåden. Hvis dette ikke fungerer, skal du se den anden video for en alternativ og sikker metode til at fjerne rammen og minimere risikoen for at bryde et af klipene.

Video standard måde at fjerne rammen på:

Hvis du har problemer med at fjerne rammen, skal du kontrollere videoen herunder. Denne metode minimerer risikoen for at bryde et af dine klip.