Toshiba Satellite L510 SSD HDD Caddy for mere lagerplads

10 Mar

Denne Toshiba Satellite L510 SSD HDD Caddy erstatter dvd-afspiller i din bærbare computer til at gøre plads til en anden harddisk eller SSD. Du vil få mere lagerplads til din rådighed takket være denne anden enhed.

HDD Caddy

Hvad er HDD Caddy?

Hvordan denne fantastiske lagerløsning arbejde? HDD Caddy virker meget enkel. HDD Caddy erstatter DVD-afspilleren, så der er plads til en anden harddisk, kan dette være en SSD eller en traditionel harddisk. Dette er især nyttigt, hvis du opdateret din bærbare computer med, en hurtig SSD og ønsker at bruge sidesten harddisk til opbevaring. Det er meget nemt at placere SSD eller HDD i HDD Caddy. HDD Caddy arbejder med alle bærbare 2.5″ harddiske. Hvis du bruger Windows for eksempel, så computeren registrerer automatisk, at en anden volumen eller drev er tilgængelig. En liste over HDD og SSD kompatibel med harddisk Caddy kan ses her. For eksempel, kan du opgradere din computer med en 1TB (1000GB) harddisk eller op til 2 TB (2000 GB). Dette er meget nyttigt til lagring af musik, film eller billeder. Efter installation harddisk Caddy, det ligner den originale DVD-afspiller. Du kan overføre den forreste plade af DVD-afspilleren direkte til HDD Caddy. Leder du efter en harddisk Caddy for en anden laptop mærke såsom Acer, Dell, HP, Lenovo eller Toshiba, skal du bruge vores hjemmeside til hurtigt at finde en Harddisk Caddy til din laptop.

Hvordan virker det?

Du kan finde en skrue med en DVD-ikon i bunden af din bærbare computer. Fjern DVD-afspilleren ved at løsne denne skrue. Hvis du sammenligner DVD-afspilleren til HarddiskCaddy, vil du bemærke, at Harddisk Caddy har den samme forbindelse som dvd-drevet. I Harddisk Caddy er der plads til en SATA 2.5-tommers bærbar harddisk. Du kan nemt skubbe harddisken ind i Harddisk Caddy, for eksempel en 500 GB harddisk eller en 1TB harddisk. Harddisken eller SSD har en SATA-stik med 22 ben. Harddisk Caddy konverterer 22-bens stik til en 13-polet stik, så det passer i stikket på DVD-afspilleren. Ved at bruge HDD Caddy vil du have en hurtigere forbindelse end USB. En anden fordel er, at din harddisk nu er sikkert gemt inde i din bærbare computer. Harddisk Caddy understøtter SATA1, SATA2 og SATA3 hastigheder. Hvis du stadig gerne vil bruge din DVD-afspiller, der er muligt gennem et USB-kabel adapter.

HDD Caddy funktioner

  • HDD Caddy er stærk, men let, takket være brugen af aluminium
  • Rammerne inde harddisk Caddy sætter harddisken eller SSD fast i din bærbare computer, er det også med til at reducere støj og vibrationer
  • HarddiskCaddy er udstyret med en anti-statisk overflade
  • Nem installation takket være indbyggede skruer
  • Konverteren giver en pålidelig og sikker forbindelse til SATA eller SSD-harddisk


Bestil denne Toshiba Satellite L510 SSD HDD Caddy nu

Leave a Reply